Medierådgivning & Strategi

Professionel Webshop Design

Online salg af både varer og ydelser giver forbrugerne mulighed for at handle, når de har tid lyst og lejlighed.
Denne fleksibilitet er attraktiv for mange, og derfor vælger et stigende antal virksomheder da også at sælge deres varer på nettet. 

 

Online handel sætter store krav til brugervenlighed og professionalisme, så kunderne føler sig trygge ved at handle i din webshop. Og her kan Adhost hjælpe.

 

Vi udvikler professionelle e-commerce løsninger på open source platformene Joomla, Magento & Drupal.

 

adhost har stor ekspertise i både opsætning og implementering af webshop og videreudvikling af eksisterende E-handelsløsninger. På baggrund af en grundig analyse og en gennemarbejdet strategi kan vi hjælpe dig til at få flere besøg i din webshop, ligesom vi kan hjælpe med at hæve konverteringsraten, så flere besøg ender som salg.

E-commerce er løsning, der giver høj brugervenlighed og ideel præsentation af varen, men det er ikke alle webshops, der fungerer med en standardløsning. Derfor tilbyder adhost også at skræddersy e-commerce platformen, så den passer perfekt til din forretnings krav og behov.


Før man vælger platform til sin webshop, er der nogle ting, man skal overveje:

  • Hvilket behov har man for administration af varer og varianter.
  • Har man brug for integration med lagerstyring og logistik.
  • Vil kampagnestyring fra administrationsbackend være en fordel.
  • Har man særlige ønsker til købsoplevelsen, som en standardplatform har svært ved at honorere.
  • Har man fremtidsplaner om udvikling af e-handelsløsningen, kan det være en fordel, at man fra begyndelsen vælger en platform, man kan ”vokse” på.
     

Når webshoppen er oprettet eller implementeret bør man løbende måle besøgstal og konverteringsrate, så man løbende kan forbedre siden med henblik på at øge omsætningen.
adhost hjælper gerne med at optimere brugervenlighed og købsoplevelse, så kunderne vender tilbage og flere kommer til. 

Hos adhost har vi gode erfaringer med at implementere e-commerce på Magento og Drupal platformen, men vi arbejder også med Joomla RedShop, Virtuemart & Hikashop som er den bedste løsning, hvis webshoppen skal integreres med et socialt community eller der skal sælges adgang til specielt content. 

Kontakt adhost hvis du vil vide mere om, hvilke muligheder e-commerce giver din virksomhed.

 Tags: Webshop, webshops, Magento og Joomla, Magento Webshop, Joomla webshop, red shop, redshop